Limuzine din Moldova de inchiriat  Tel. Limuzine din Moldova

Limuzina pentru nunta si alegerea ei este un lucru foarte responsabil ce consta din:

1. Culoarea limuzinei trebuie sa corespunda festivitatii.

2. Automobilul trebuie ales cu numarul necesar de locuri in salon.

3. Interiorul limuzinei trebuie sa corespunda evenimentului.

4. Daca in curte aveti putin loc, trebuie sa comandati o limuzina mai scurta.

Parcul nostru auto dispune de limuzine de diferite marimi. Cea mai scurta limuzina Lincoln town car are o lungime de 8,6 metri, apoi vine limuzina-jeep Cadillac Escalade 2008 de 9 m. Aceste limuzine au posibilitatea de a intra in multe curti ale orasului nostru, ceea ce este foarte important in ziua de nunta pentru mire si mireasa. Daca aveti o curte larga si incapatoare, puteti comanda automobilul preferat fara careva limitari de lungime.

Multi clienti de-ai nostri considera precum cu cit mai multe locuri are limuzina, cu atit ea este mai scumpa, insa nu e chiar asa, deoarece pretul depinde de marca automobilului si numarul orelor comandate.

Daca aveti o zi de nastere si doriti sa petreceti perfect si vesel seara in compania prietenilor, atunci la alegerea limuzinei trebuie sa atrageti atentia asupra prezentei sistemului DVD, monitoarelor TV, podelei-disco, utilajului laser.

Daca planificati o intilnire de la maternitate a tinerei mame cu masina de lux, atrageti atentia in primul rind asupra prezentei sistemului de climatizare in salon.

limuzine-cadillac-escalade-2008лимузин-cadillac-escalade-2017