Limuzine din Moldova de inchiriat  Tel. Limuzine din Moldova

De la maternitate cu limuzina

In viata fiecarei familii tinere o data si o data are loc o zi palpitanta – nasterea copilului. Peste citeva zile dupa aceasta tinara mama si copilul vor fi dusi acasa, iar fiecare tata doreste sa faca acest moment irepetabil si memoral.

O idee perfecta pentru acest prilej este intilnirea de la maternitate cu limuzina. Si acest fapt are o justificare: acest transport poate oferi confortul si siguranta maxima mamei si copilului. Calatoria va fi sigura si fara primejdii, deoarece la volan este un sofer cu un stagiu enorm de lucru.

La dorinta dumneavoastra anajatii companiei noastre pot decora salonul limuzinei. Aveti la alege baloane, compozitii din flori vii, petale de flori in uzor. Toate acestea vor conferi un romantism si o placere deosebita calatoriei. Multi clienti iau cu ei sampanie, bomboane, fructe.

Pentru a arenda limuzina trebuie doar sa alegeti limuzina pe siteul nostru in rubrica Limuzine in Moldova, sa ne telefonati la numarul: 067 18-18-18, iar managerul nostru va va arata limuzina dorita si va va povesti despre caracteristicile tehnice si avantajele acesteia.

chirie-limuzine-in-moldova

limuzina-la-procat

primele-minute-de-la-nastere-copilului

limuzina-la-comandacomanda-limuzine-in-moldova

arenda-limuzine-v-roddom

limuzine-la-comanda

limuzine-in-chisinau