Limuzine din Moldova de inchiriat  Tel. Limuzine din Moldova

Limuzina in chirie pentru nunta a devenit deja o traditie in viata Chisinauienilor. In ultimii ani pretul pentru limuzine in arenda a devenit mai accesibil pentru tineri. In legatura cu aceasta, serviciul dat se bucura de o popularitate imensa la tineri.

Pe paginile siteului nostru aveti posibilitatea sa alegeti orice limuzina pentru nunta. Recomandam clientilor nostri sa comande limuzina din timp. Daca v-a placut o limuzina pe siteul nostru, ne puteti contacta la numarul: 067 18-18-18 si sa o rezervati. In continuare, managerul companiei noastre va va invita pentru a vedea limuzina si a incheia un contract de arenda a mijlocului de transport.

Compania “Limousines” propune o gama larga de limuzine si automobile de clasa lux pentru cortegiul de nunta. Printre acestea se numara asemenea marci, precum Cadillac Escalade, Lincoln town car, Infiniti, Mercedes, Hummer H-2. Limuzina pentru nunta se alege conform urmatoarelor caracteristici:

1. Culoarea limuzinei trebuie sa fie alba sau perla. Recomandam ca limuzina sa fie de aceeasi culoare ca si rochia miresei.

2. Trebuie sa alegeti mijlocul de transport conform numarului de locuri necesare in salon.

3. Interiorul salonului limuzinei trebuie sa corespunda evenimentului.

4. Trebuie sa luati in consideratie faptul ca la comanda de limuzine in Chisinau adesea acestea nu au posibilitatea de a intra in curte. De aceea compania noastra va poate ajuta: va putem propune o limuzina mai scurta care va putea intra direct in fata scarii dumneavoastra.

5. Va recomandam sa profitati de serviciul nostru de decorare a limuzinei pentru nunta cu buchete de flori, baloane, jucarii moi, benzi si petale de flori.

In practica noastra avem un caz foarte interesant si festiv. Limuzina s-a apropiat de locul indicat, unde prietenii mirilor au incarcat in salon circa 50 baloane cu gaz. Mirele si mireasa au deschis usile fara sa stie de aceasta surpriza, iar baloanele au inceput a se ridica in cer. Fiti de acord, e o imagine superba.

limuzina-pentru-nuntanunta-in-chisinau