Limuzine din Moldova de inchiriat  Tel. Limuzine din Moldova

O limuzina exclusiva a fost creata in Olanda.

In partea de Sud a Olandei in oraselul provincial Delpht a fost creata o limuzina electrica neobisnuita. Aceasta a fost prezentata publicului in anul 2010 de catre universitatea tehnica din Delpht, care este renumita datorita inventiilor sale in diferite domenii. Limuzina este una imensa cu o lungime extinsa si poate accepta la bord 23 pasageri, iar vitezometrul poate indica viteza maxima de 250 km/ora. In Olanda aceasta este numita limuzina viitorului.

limuzine-viitorlimuzina-in-viitor

Nunta Elenei Leadova cu Vladimir Vdovicencov a trecut neobservata.

zvezdnaia-svadiba

Cuplul de staruri Elena si Vladimir a facut publice relatiile doar in luna mai la prezentarea filmului „Leviafan” la festivalul de la Cannes.

Cu toate ca Elena pina la acest eveniment avea relatii indelungate cu actorul Alexand Iatenko. Elena Leadova se casatoreste pentru prima oara, Vladimir Vdovicencov – pentru a patra oara.

Nunta a avut loc intr-un cerc restrins de rude si prieteni.

Nunta “aprinsa”

Pe data de 28 februarie anul 2013 in Italia in drum spre orasul Bologna operatorul foto filma nunta unei fete originare din Moldova cu un cetatean al Italiei. Pe drum s-a aprins decorarea automobilului din cortegiul de nunta. In citeva minute dupa aprinderea voalurilor si florilor artificiale, avu loc aprinderea motorului automobilului de marca Audi. Soferul si doi martori din partea mirelui au reusit sa se evacueze la timp din automobil. Limuzina cu escorta au stationat la distanta sigura de la automobilul in flacari. La locul accidentului a fost chemata echipa de pompieri pentru stingerea focului. Incidentul nu a curmat vieti omenesti, iar limuzina a continuat miscarea. Mirele si mireasa vor memoriza pentru mult timp aceasta “festivitate”.

vozgoranie-svadebnogo-karteja neobichnaia-svadibasvadiba-s-vozgoraniem

Accident cu limuzina de nunta

La data de 15 martie 2013 in orasul Ekaterinburg a avut loc un accident cu implicarea limuzinei de nunta de marca Lincoln town car. Automobilul de marca Renault a accidentat cu viteza sporita din spate limuzina de nunta. Aceasta a avut de suferit serios, anume bara de protectie din spate si dispozitivele de iluminare. Mirele nervos s-a comportat inadecvat si a luat cu asalt soferul automobilului Renault, provocindu-i leziuni corporale. Peste citeva minute dupa inceputul bataii, sotia cu greu a reusit sa-i desparta. Martorii de fata au luat apararea celuilalt sofer.

accindent-la-nuntaaccidentul-limuzineilimuzina-in-accidentlimuzina-avariata

Limuzina OZN

Limuzina pentru nunta in viitor va arata aproximativ asa. Pe poza de mai jos puteti vedea limuzina viitorului. Ea arata ca o farfurie zburatoare ce se deplaseaza prin aer. Luind in consideratie traficul pe drumurile noastre, acest mijloc de transport poate fi excelent pentru deplasarea prin aer (limuzina taxi). Un asemenea transport poate trezi interes considerabil in secolul 21 (deplasarea cu transport aerian).

Programistii din Moldova au executat cu ajutorul graficii digitale limuzina pentru nunta Cadillac Escalade 2008 in OZN.

limuzine-pentru-nunta-ozn

Sunati si comandati — limuzine in chirie in Chisinau !!!

Tel.: 067 18-18-18