Limuzine din Moldova de inchiriat  Tel. Limuzine din Moldova

Nunta in Moldova

Tuturor celor ce sunt in asteptare de nunta in Chisinau si in Moldova, vrem sa le dam citeva sfaturi utile care vor ajuta ca sarbatoarea sa aiba loc fara cheltuieli financiare si de nervi in plus. De aceea grijile de pregatire trebuie sa va aduca doar emotii pozitive.

Sfatul Nr.1:

Nunta este un eveniment grandios pentru care trebuie sa va pregatiti din timp. Cel putin cu jumatate de an inainte. Nu lasati de azi pe miine, deoarece in acest caz problemele se vor acumula prea multe.

Sfatul Nr. 2:

Trebuie sa stabiliti lista de oaspeti invitati din timp. Inainte de aceasta determinati suma de care dispuneti pentru nunta; cit cost imbracamintea pentru nunta, inchirieri limuzine, chiria salii de restaurant etc. Doar dupa aceasta puteti planifica numarul de oaspeti. Nu uitati si de sesiunea foto, care la fel este o cheltuiala. Pot aparea si cheltuieli neprevazute, pentru acestea rezervati 10% din bugetul total.

Sfatul Nr.3:

Nu va luati asupra dumneavoastra grijile ce tin de organizarea sarbatorii. In orasul nostru sunt agentii de mariaj, care au o experienta mare in aceasta intrebare. Mirele trebuie sa isi aleaga costumul, iar mireasa – ce culoare si lungime va avea rochia de nunta. Puteti executa un plan al zilei de nunta, puteti cugeta asupra scenariului seratei.

Sfatul Nr.4:

Trebuie sa aveti o atitudine foarte serioasa fata de alegerea limuzinei de nunta, salii de restaurant, fotografului, moderatorului. Nu va limitati, veniti si vedeti totul cu ochii proprii. Sala de banchet trebuie sa fie comoda pentru dumneavoastra si oaspeti. Locurile in salonul limuzine pentru nunta trebuie sa fie calculate pentru oaspetii invitati la plimbare. Ascultati-i de asemenea si pe cei, ce s-au adresat deja in companiile pe care urmeaza sa le vizitati.

Sfatul Nr.5:

La incheierea contractului de arenda limuzina nu uitati sa comandati si decorarea limuzinei de nunta. Lasind avansul pentru limuzina in chirie, trebuie sa discutati cu managerul si ruta calatoriei.

Sfatul Nr.6:

Nu lasati lucrurile mici in grija altora niciodata. Printre acestea: livrarea tortei, cina pentru operatorul video si muzincanti. Pentru aceasta delegati cel mai bine parintii.

Nunta in Moldova este o sarbatoare, veselie, bucurie.

nunta-in-moldovanunta-in-chisinaulimuzine-pentru-nunta-in-moldova

Pentru a va pregati de nunta in Moldova, va oferim spre evaluare urmatoarele tipuri de servicii:

Sunati si comandati — limuzine in chirie in Chisinau !!!
Tel.: 067 18-18-18