Limuzine din Moldova de inchiriat  Tel. Limuzine din Moldova

Rascumpararea miresei – LIMOUSINES.MD

Inca din cele mai vechi timpuri se trage traditia de “rascumparare a miresei”. Aceasta traditie, de regula, este in seama martorilor sau nasilor de nunta. Pentru ca sarbatoarea Dumneavoastra sa aiba loc interesant si vesel trebuie sa stabiliti un scenariu de rascumparare a miresei.

      Scenariul poate fi urmatorul:

 1. Trebuie sa inventati ghicitori pentru mire
 2. Cind mirele va dezlega ghicitorile, trebuie sa rostiti poezii vesele si sa cintati cintecele de glume.
 3. In continuare mirele trebuie sa-si demonstreze dragostea si fidelitatea fata de mireasa. O dovada poate fi o poezie frumoasa sau cintece de dragoste fata de mireasa.

In timpul ultimului deceniu la traditiile de nunta s-a mai adaugat una: venirea mirelui dupa mireasa cu o limuzina alba de nunta. Luind limuzina la comanda in compania noastra, noi o putem decora cu flori vii sau artificiale. In prezent este foarte popular de a pune jucarii moi pe capota, de exemplu doi ursuleti in straie de nunta.

La organizarea concursului trebuie sa luati in consideratie ca totul trebuie sa fie vesel si interesant. Sarcinile pentru rascumparare trebuie sa fie usor executabile. Timpul optim pentru rascumpararea miresei nu trebuie sa fie mai indelungat de 20-30 minute.

      Sarcini pentru rascumpararea miresei:

 1. Pe usa incuiata din casa miresei trebuie sa fie scrisa sarcina. Mirele va putea intra in casa doar dupa ce o va executa. Mirele poate oferi bani daca sarcina va fi prea complexa pentru el.
 2. Mirele trebuie sa recite poezii sau sa cinte cintece de dragoste la ferestrele miresei.
 3.  Pe cartonase pot fi notate intrebari legate de rude si de mireasa. Cartonasele pot fi amplasate pe treptele spre casa miresei. Pentru fiecare raspuns gresit mirele ofera bani.
 4. Intr-un mar se infig citeva chibrituri, iar unul din ele e mai scurt. Mirele va trebui sa gaseasca anume acest chibrite. Daca va extrage un chibrite lung, de fiecare data mirele va trebui sa rosteasca cuvinte de alintare a miresei.
 5. In trei pahare se toarna apa. In primul pahar se pune sare, in al doilea zahar, iar in al treilea suc de lamiie. Mirelui i se ofera toate trei pahare. Cum va fi la gust apa aleasa, la fel va fi si viata lor.
 6. Pe treptele spre casa miresei se scriu litere. Mirele va trebui sa o alinte pe mireasa cu cuvinte ce incep cu litera indicata pe treapta.
 7. Din hirtie de culoare rosie si albastra se taie flori si se pun pe intreaga scara ce duce spre mireasa. Ridicind treptele mirele trebuie sa laude mireasa, daca calca pe petale rosii, sa o certe, daca calca pe albastre. Mirele ofera bani daca nu vrea sa o certe pe mireasa.
 8. Mirelui i se ofera un pahar pe jumatate plin cu apa. El trebuie sa il umple cu monede pina apa va fi la marginile acestuia.
 9. Mirele trebuie sa scrie numele iubitei sale cu bani.
 10. Pe o foaie se fac citeva amprente de buze. Printre toate el trebuie sa le recunoasca pe cele ale alesei sale.
 11. Mirele trebuie sa o deseneze pe mireasa pe o foaie de hirtie. Mirele va ofera Dumneavoastra desenul sau. Privind atent asupra acestei capodopere, aduceti dintr-o camera alaturata  o doamna in virsta, spunindu-i ca anume pe aceasta el o desenase.

La dorinta martorii mirelui decoreaza drumul de la casa spre limuzina cu petale de trandafiri, care pot fi procurate in chioscurile de flori.

Comandind limuzina in compania “Limousines” veti aduce o placere enorma tuturor celor prezenti la festivitate.

nuntanunta-in-moldovanunta-moldova

Sunati si comandati — limuzine in chirie in Moldova !!!
Tel.: 067 18-18-18