Limuzine din Moldova de inchiriat  Tel. Limuzine din Moldova

Toast de nunta – LIMOUSINES.MD

Atmosfera buna si placuta va va determina sa rostiti un toast frumos. Daca nu aveti in rezerva un toast pe masura, noi va vom ajuta cu mare placere si va vom oferi un sir de toasturi frumoase pentru nunta. Un toast rostit la locul potrivit poate crea o atmosfera superba a sarbatorii.
***
Barbatul la nunta a rostit un toast: sotia mea e asemenea unei cotoroante, iar maica-sa de parca e Baba Cloanta. Le doresc mirilor ca viata lor sa nu le fie atit de fermecata.
***
Fiecare are un vis: sa-si gaseasca perechea potrivita. Un tinar isi cauta fericirea mult timp, iar la batrinete o gasi pe fata atit de mult cautata. Ea era foarte tinara si frumoasa, iar visul ei era sa gaseasca un print. Sa ridicam paharul pentru ca dorintele si visele mirelui si miresei sa coincida.
***
Un intelept spuse: Fericirea e mereu minunata, mai ales cind simti alaturi dragostea. Sa ridicam paharulntru tineri, ca ei mereu sa aiba parte de fericire.
***
In orient se zice: Cu cit e mai frumoasa mireasa, cu atit e mai mare dragostea ei. Fie ca frumusetea miresei noastre sa realizeze visele mirelui! Sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu!

***

Cind esti in cautarea persoanei iubite si o gasesti – aceasta este fericirea. Mirele si mireasa si-au gasit fericirea! Acum trebuie doar s-o pastreze. Amar!

***

Un vaduv dupa citiva ani a hotarit sa se casatoreasca. Fata pe care a ales-o nu ii placea deloc si era sora fostei sale sotii. La nunta prietenii i-au dat o intrebare: Cum de te-ai decis sa te casatoresti cu sora fostei tale sotii? El raspunse: Imi place foarte tare fosta mea soacra!
Sa ridicam paharul pentru soacre!

Sunati si comandati — limuzine in chirie in Moldova !!!
Tel.: 067 18-18-18